Masterclass susținut în cadrul Parteneriatului Pan-Dorset și Wiltshire: The Other Side of the Story: Perpetrators in Change (OSSPC)

  Luni, 11 octombrie 2021, între orele 10:00 – 11:30 AM, Dr. Jade Levell și Dr. Orlanda Harvey au susținut un Masterclass în format online, bazat pe concluziile raportului “Time for Change: Evidence Bases research for new practice approaches”, care a fost coordonat de Universitatea Bournemouth în cadrul proiectului OSSPC. Scopul cercetării a fost să cartografieze și să analizeze comparativ munca curentă a profesioniștilor cu agresorii familiali din Cipru, Marea Britanie, Italia, Grecia și România, pentru a estima amploarea problemei; să ofere o evaluare a nevoilor și să sugereze un program relevant de muncă a profesioniștilor cu agresorii familiali, sub forma intervenției non-penale/program voluntar pentru agresorii familiali.

Prima parte: Munca cu agresorii familiali

  Această sesiune s-a concentrat pe explorarea unora dintre concluziile cercetării din cadrul proiectului OSSPC și a oferit participanților posibilitatea de a contribui la discutarea unora dintre provocările cu care se confruntă profesioniștii atunci când abordează comportamentul agresorilor familiali, sprijinind, în același timp, victimele violenței domestice. Sesiunea a inclus, de asemenea, sfaturi și instrumente de practică pentru asistenți sociali atunci când lucrează cu agresorii.

Partea a doua:

  Această sesiune s-a concentrat pe oferirea de actualizări scurte în ceea ce privește legislația referitoare la violența domestică și a găzduit o discuție între un asistent social și o mamă care a suferit abuzuri domestice. Participanților le-au fost oferite, de asemenea, sfaturi și instrumente de muncă cu adulții care se confruntă cu relații abuzive în familie. Participanții au fost, de asemenea, informați cu privire la tipurile de suport disponibile în Wiltshire BCP și Dorset.

Masterclass_despre_Proiectul_OSSPC.pdf

Conţinutul prezentului material reprezintă responsabilitatea exclusivă a autorilor. Comisia Europeană nu este responsabilă pentru modul în care va fi folosit conţinutul informaţiei.

ro

 

Image

The contents of this website represent the views of the author only and is his sole responsibility and do not necessarily reflect the views of the European Union. The European Commission does not accept any responsibility for use that may be made of the information it contains.

This website was funded by the European Union's Rights, Equality and Citizenship Programme (2014-2020)