Universitatea din Bristol se află în vestul Angliei, Marea Britanie și are un număr de peste 20,000 studenți. Este renumită la nivel mondial și a fost clasată pe locul 62 în topul celor mai bune universități din lume, conform The QS World University Rankings 2022. Universitatea din Bristol s-a clasat pe locul 10 în Marea Britanie și pe locul 17 în Europa de Vest. Partenerul de cercetare pentru proiectul OSSPC este  Școala de Politici Sociale, care este considerată ca fiind al 18-lea cel mai bun departament de acest gen din lume.

Echipa de cercetare care a colaborat la acest realizarea acestui studiu este Centrul pentru gen și violență, care are o istorie îndelungată în cercetări bine cotate și cu impact. Înființat în octombrie 2009, Centrul pentru gen și violență înlocuiește și se bazează pe activitatea și cercetarea Grupului de cercetare privind violența împotriva femeilor (VAWRG), înființat în 1990. Scopul centrului este de a efectua cercetări de înaltă calitate pentru a îmbunătăți politicile, practicile și acțiunile privind violența de gen.

Image
bristol ro

The contents of this website represent the views of the author only and is his sole responsibility and do not necessarily reflect the views of the European Union. The European Commission does not accept any responsibility for use that may be made of the information it contains.

This website was funded by the European Union's Rights, Equality and Citizenship Programme (2014-2020)